02 / 05 / 2024

Ziya Akkurt kimdir

Ziya Akkurt kimdir

Dünya Ekonomik Forumu’nun konuşmacılarından olan Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı. Akkurt, dolar kurundaki yükselmenin gayrimenkul yatırımcısının önünü kestiğini söyledi.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Dolar kuru gayrimenkul yatırımcısının önünü kesti!

Dünya Ekonomik Forumu’nun konuşmacılarından olan Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı. Akkurt, dolar kurundaki yükselmenin gayrimenkul yatırımcısının önünü kestiğini söyledi.

Türk inşaat sektörüne ABD fırsatı!

Nurolbank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt, bugün başkanlık koltuğuna oturacak olan Donald Trump'ın ekonomi üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Ziya Zeynelgil kimdir?

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Ziya Yılmaz kimdir?

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Milliyet'ten Duygu Erdoğan'a bir gününü anlattı, hobilerinden bahsetti. Deniz tutkunu Yılmaz, tavlada da iddialı... İşte bu keyifli sohbet...

Ziya Nebioğlu kimdir?

Mimar Ziya Nebioğlu kimdir? Mimar Ziya Nebioğlu, yaşamı boyunca hangi eserlere imza attı? Ziya Nebioğlu, hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Ziya Nebioğlu ve mimarlık hayatı..

Ziya Canbazoğlu kimdir?

Mimar Ziya Canbazoğlu kimdir? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Canbazoğlu...

Ziya Tanalı kimdir?

Mimar Ziya Tanalı kimdir? Mimar Ziya Tanalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ziya Tanalı, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Ziya Tanalı'nın biyografisi...

Ziya Akkurt kimdir Haberi

Ziya Akkurt kimdir

Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt’un, ABD Başkanı Donald Trump’ın “Amerikan ürünü tüketeceğiz, Amerikalıları istihdam edeceğiz” sözleriyle somutlaşan “Trumponomics” kavramına ilişkin sunumunu izledik.


Akbank Genel Müdürü olduğu dönemde, her yıl Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun (DEF) 2010 yılı konuşmacılarından da olan Akkurt, tarihsel kırılmalara işaret ediyor:


Serbest piyasa doktrininin etkin olduğu dönemde ABD’de Ronald Reagan (1981-1989) gibi Hollywood yıldızı bir başkan seçilmişti. Bugün kamu yatırımlarını destekleyen politikalara dönülüyor.


Polonya ve Afganistan’da Rusya’nın gücü yaşanırken, Ayetullah Humeyni İran İslam Devrimi’ni gerçekleştirmek üzere sürgünden ülkesine dönmüş; Türkiye’de 12 Eylül 1980 askeri darbesi yaşanmıştı.


Kuzey Avrupa’da merkez sağ partiler iktidara gelmeye başlamıştı.


2008 yılında dünyada ekonomik rönesans yaşandı. Milliyetçi politikaları savunan liderler iktidara geldi.


ABD’de de Bill Clinton’ın başkanlığı döneminde (1993-2001) Afro Amerikalılar (Afrika kökenli) ve İspanyollar...