08 / 05 / 2024

Ziya Baki

Ziya Baki

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi 18 Şubat 2015'te, 650 bin TL sermaye ile Ziya Baki Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Çiftay'ın acı günü! Ziya Aydın vefat etti!

Çiftay A.Ş'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Aydın dün (23.10.2017 Pazartesi) vefat etti.

Kocasinan Ziya Gökalp dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona yaklaşılıyor.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul altın çağını yaşıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz inşaat sektörünün yeni atılımlara gebe olduğunu ifade etti. Yılmaz sektörün güç kaynağının ise istikrar olduğunu vurguladı.

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu yıkılacak!

Beykoz’daki Ziya Ünsel Ortaokulu için 2013 yılında deprem riski nedeniyle yıkılma kararı verildi.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul sektörü altın çağını yaşıyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Dev projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği bu dönem gayrimenkul sektörünün altın çağı” dedi.

Kocasinan Ziya Gökalp'teki eski binalar yıkılıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Ziya Gökalp'te başlattığı dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Porje kapsamında gerçekleştirilen yıkım programına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da katıldı.

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Ziya Baki Haberi

Ziya Baki

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi 650 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Ziya Baki Şube Müdürlüğü'nde açıldı


Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi iş konusu;Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 


Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi adres: Güngören, Mareşal Çakmak Mahallesi, İnönü Caddesi...