18 / 05 / 2024

Ziya Girgin

Ziya Girgin

Dekorizon İnşaat Yapı ve Bilişim Sistemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ziya Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Girgin Emlak İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Emlak İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Girgin, Murat Girgin ve Yiğitcan Girgin ortaklığında kuruldu.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Ziya Şark Sofrası Yunanistan ve Arabistan’da şube açmayı planlıyor!

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Bakan Ziya Selçuk'tan 'Doğa Koleji' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Şuanda çok güçlü bir çözüm var. Velilerimiz de kısmen rahatladı. Bu süreç de devam ediyor. Çok kısa bir süre içinde de bunun çözümü ortaya çıkar." dedi.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

Ziya Girgin Haberi

Ziya Girgin

Dekorizon İnşaat Yapı ve Bilişim Sistemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ziya Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu. 


Dekorizon İnşaat Yapı ve Bilişim Sistemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT YAPI VE EMLAK: Her türlü inşaat yapmak ve yaptırmak, dekorasyon tadilat izolasyon işlerini yapmak ve yaptırmak Her türlü inşaat malzemesi iş ve inşaat makinaları  teçhizat ve makine alım satım imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü emlak kiralamak kiraya vermek  emlak komisyonculuğu yapmak.   2-BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM: Her türlü bilgisayar, bilgisayar parçası, bilgisayar programı, her türlü internet sitesi ve diğer bilişim işleri ve programları yapmak yaptırmak almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak. İnternetten her türlü ürün ve eşyayı almak...