05 / 05 / 2024

Ziylan Grup satıldı

Ziylan Grup satıldı

Ziylan Grubu, 2012 yılından beri ulusal ve uluslararası çok sayıda fon ve kuruluşla yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear ile ortak oldu...

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

Kuleli Askerli Lisesi binası Suudi Arabistan Kralı'na mı satıldı?

TSK içindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından OHAL kararnamesiyle kapatılan askeri okullar hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kuleli Askeri Lisesi binası ve yerleşkesiyle birlikte, Suudi Arabistan Kralı'na satıldı.

Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 30'u ön talep sürecinde satıldı!

Başakşehir'de markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin ön talep sürecinde yüzde 30'unun satıldığını söylüyor.

Attaleia Tatil Köyü 60 milyon euroya satıldı!

SERİK'TE bulunan AttaleiaTatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel, 60 milyon Euro'ya Kamelya Grup'a satıldı. Kamelya Grup tarafından 60 milyon Euro'ya (yaklaşık 161 milyon lira) satın alındı.

Greenist'te konutların yüzde 70'i satıldı!

Saray Grup tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Greenist projesi kapılarını açtı. Satışları hızla devam eden 80 bin metrekare koruluk alandaki projede konutların yüzde 70'i satıldı.

Viaport Venezia projesinin yüzde 40'ı bir ayda satıldı!

Via Properties ve Gürsoy Grup ortak girişimi tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Viaport Venezia projesinde yer alan 220 ofisten yüzde 40'ı bir ayda satıldı. Şirketin hedefi ise bütün ofisleri 1 ay içinde satmak.

Sancaktepe Gate Of Anatolia'nın yüzde 40'ı satıldı!

Gate Of Anatolia projesi resmi olarak satışa çıktı. ACK Grup'un ilk projesi olan Gate Of Anatolia'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişirken, projenin yüzde 40'ı ise ön lansman döneminde satıldı.

Ziylan Grup alışveriş merkezi işine girdi!

Sultanbeyli' de inşaatı devam eden Atlas AVM' nin ortaklarından Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' nın (GYO) hisselerini alan Ziylan Grup, bu satın almayla alışveriş merkezi yatırımcısı oldu.

Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panaroma Grup İnşaat tarafından İstinye' de hayata geçirilen Panavia Residance' ın yüzde 80' i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Yapıtek'in hisseleri İtalyan inşaat grubuna satıldı!

Çimbeton' un bünyesinde faaliyet gösteren Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş' nin hisseleri, inşaat sektöründe faaliyet gösteren İtalya merkezli Caltagirone Grup' a satıldı..

Ziylan Grup satıldı Haberi

Ziylan Grup satıldı

Ziylan Grup, BİM, Gözde Girişim ve Mater Footwear BV ile ortaklık anlaşması imzaladı. FLO, Polaris, Kinetix ve Lumberjack gibi markaları ve 295 mağazası ile Türkiye ayakkabı perakende sektörünün en büyük şirketi olan Ziylan Grubu ile Konsorsiyum arasında %50-%50 eşit ortaklık anlaşması yapıldı.


Üretimden perakendeciliğe uzanan yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye ayakkabı perakende sektöründe ilklerin öncüsü olan Ziylan Grubu, 2012 yılından beri yürüttüğü ortaklık görüşmelerini sonuçlandırdı. Bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası fon ve kuruluşun tekliflerini değerlendiren Ziylan Grubu, Türkiye’nin en büyük perakende şirketi BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., Yıldız Holding’in hissedarı olduğu Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Turkven’in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonlarının iştiraki Mater Footwear BV’den oluşan konsorsiyum ile %50-%50 ortaklık anlaşması imzaladı. Ziylan Grubu,  bu anlaşmayla 2023 yılında...