01 / 05 / 2024

Ziylan Proje kimin 

Ziylan Proje kimin 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Mehmet Ziylan: WaterGarden dünyada bir ilk!

Ziylan Grubu gayrimenkulde Türkiye’nin ‘en eğlenceli’ yatırımına imza attı. WaterGarden isimli dev proje, Dubai’den Amerika’ya, Barselona’dan İstiklal Caddesi’ne kadar birçok konsepti içinde barındırıyor.

Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi 111 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje 600 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edilecek. Peki Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Yenigün Ziylan Özak Kazlıçeşme satışları ne zaman başlayacak?

Toplam 936 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı’ na 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Peki Yenigün Ziylan Özak Kazlıçeşme satışları ne zaman başlayacak?

Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık!

Toplam 111 bin metrekarelik arsa alanına sahip Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık 936 adet daireden oluşuyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim!

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim için 0212 486 36 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sahil yolu üzerinde inşa edilecek proje 660 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek.

Kazlıçeşme Özak Yenigün Ziylan Projesi!

Kazlıçeşme Özak Yenigün Ziylan Projesi 111 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. E5 Otoyolu’na 3 kilometrelik mesafede olan proje 2016 yılında satışa çıkarılacak.

Yenigün, Özak, Delta ve Ziylan Kazlıçeşme projesinde son durum!

YENİGÜN inşaat, Özak GYO, Delta ve Ziylan inşaat ortaklığı Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi için kolları sıvadı. Kazlıçeşme projesi; konutlar, rezidans daireler, otel ve ticari ünitelerden meydana gelen karma proje olarak tasarlanmış durumda.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Ziylan Proje kimin  Haberi

Ziylan Proje kimin 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirket Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü amaca yönelik taşınmazlar inşa etmek veya ettirmek, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak, bunların yönetim işlerini yapmak; b. Her türlü gayrimenkul projeleri hazırlamak, uygulamak, kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak; c. Konusu ile ilgili sıhhi, elektrik, ısıtma, klima, mekanik ve benzeri tesisatların yapımı, montajı, yaptırılması, hafriyat ve nakliyat işlemlerini gerçekleştirmek; d. Toplu konut veya işyeri ihtiyaçlarını organize etmek, inşaatlarını yapmak; e. Konusu ile ilgili teknik bürolar kurmak, inşaatla ilgili projeleri çizmek veya çizdirmek, etütler yapmak, danışmanlık yapmak, yarışmalar tertip etmek veya yarışmalara...