20 / 05 / 2024

zonguldak alaplı belediyesi eski terminal binası yıkımı

zonguldak alaplı belediyesi eski terminal binası yıkımı

Zonguldak Alaplı Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali bilet gişesi işletmecilerinin yeni otobüs terminaline taşınmasının ardından eski otobüs terminal binasının yıkımını da tamamladı. Terminaldeki firmalar yeni terminal binasına taşındı...

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Zonguldak Alaplı'daki yayla sahipleri tapularına kavuştu!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan yayla sahiplerine tapuları dağıtıldı. 61 adet yayla evinin ruhsatı alındı.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

TOKİ, Zonguldak Yenimahalle'de yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

TOKİ ile Alaplı Belediyesi tarafından devam edilen ağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın!

TOKİ'nin Çaycuma Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 384 konutluk projede kura çekimi için heyecan başladı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın çekilecek.

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu toplandı!

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleriyle toplantı yaptı.Toplantıda, belediye sınırları içerisinde bulunan yapılaşmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu

Zonguldak Belediyesi'nin gündeminde yapılaşma var!

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri toplandı. Toplantıda Zonguldak Belediye sınırları içerisinde yer alan yapılaşmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Meclisi’'nde TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü!

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde Alaplı ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

zonguldak alaplı belediyesi eski terminal binası yıkımı Haberi

zonguldak alaplı belediyesi eski terminal binası yıkımı


Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, eski otobüs terminali binasında faaliyet gösteren bilet gişesi işletmecilerinin yeni terminal binasına taşınmalarının ardından, eski binanın yıkılarak hafriyatının da kaldırıldığını bildirdi. Eski otobüs terminali binasının yıkılmasının ardından ortaya çıkan alanda da çevre düzenleme çalışması yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Yaklaşık 30 yıllık olan eski şehirlerarası otobüs terminalini yıkarak, ve yeni terminal binasını halkımızın hizmetine sunarak, ilçemizin modern bir görüntüye kavuşması noktasında bir adım daha attık. Eski terminal binasının yıkılmasıyla ortaya çıkan alanda da çevre düzenleme çalışması yapacağız. Bu alanı da modern bir görüntüye kavuşturacağız." diye konuştu.


Yeni terminal binasının çevre düzenlemesiyle birlikte hizmete sunulmasının yanında, Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırım, yol, refüj, altyapı, aydınlatma ve sosyal alan çalışmalarının devam ettiğini...