12 / 05 / 2024

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililer ile birlikte Site’deki Spor Salonu inşaatını inceledi.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Bahçelievler Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesince Bahçelievler'de yapımı biten ve gerçekleştirilecek Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Temel Atma ve Yüzme Havuzu Açılış Töreni gerçekleşti.

Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki yüzme havuzu açıldı!

Bahçelievler Belediyesi'nin “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganı ile başlayan Yüzme Havuzları projesi kapsamında Bahçelievler Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan spor tesislerinden ilki törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı ne zaman bitecek?

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililer ile birlikte Site’deki Spor Salonu inşaatını inceledi.

Başkan Topbaş'tan Bahçelievler'e duble metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de Yüzme Havuzu ve spor kompleksinin temel atma töreninde konuştu. Topbaş, Bahçelievler için duble metro müjdesi verdi..

Bahçelievler Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Bahçelievler’de yılsonunda bitirilmesi planlanan ve bugün temelleri atılan spor tesisinin temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş alanını dolduran vatandaşlara 'Açılış Tarihi Sürprizi' yaptı.

Bahçelievler'e yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Bahçelievler, yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokakta yer alacak tesisin proje ihale aşamaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Bahçelievler spor yatırımlarına ağırlık veriyor!

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor.

Code İstanbul Bahçelievler görselleri!

Code İstanbul Bahçelievler görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2014 yılı sonunda tamamlanacak olan Code İstanbul Evleri Bahçelievler projesinde 2+1 konutların fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Bahçelievler Code İstanbul adres!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın projesi Bahçelievler Code İstanbul adres nilgileri; Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:41 A / B Bahçelievler / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi!

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Kocasinan'da yükselen Code İstanbul Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar!

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı Haberi

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı

Gençlik Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’in de bulunduğu ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindekiler Spor Salonu inşaatını yerinde inceledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Hani diyorlar ya cek-cak. İşte görüyorsunuz. Eser var, yapılmış bir eser. Hani onlar konuşur, AK Parti yapar. Bu gün Bahçelievler Mahallesi, Site’de yapılan spor salonu ile ilgili Gençlik Spor İl Müdürümüzden ve yetkilimizden bilgi alacağız” diye...