02 / 05 / 2024

Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki yüzme havuzu açıldı!

 Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki yüzme havuzu açıldı!

Bahçelievler Belediyesi'nin “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganı ile başlayan Yüzme Havuzları projesi kapsamında Bahçelievler Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan spor tesislerinden ilki törenle vatandaşların hizmetine açıldı.




Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı içerisinde yapımı tamamlanan ve içerisinde Bilgi Evi, Muhtarlık ve Kütüphane de bulunan Yüzme Havuzunun açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayları Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker ile Müzemmil Hevadpal, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Muhtar Yunus Türk ile mahalle sakinleri katıldı.

Törende söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu “Belediye başkanımızın bu güzel eseri halkımıza kazandırmış, öğrencilerimizi okullarından alıp burada spor yaptırmak düşüncesi sosyal belediyecilik dediğimiz,  vatandaşlarımızın sorunlarını birebir düşünüp yaşayan insanların yapabileceği ve çözebilecek insanların işidir. Bunu başarıyla yürüten başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Başkanımız az emekle çok iyi planlayarak çok işi bir araya getirmiş ve bir taşla çok kuş vurmuş. Dolayısıyla kaynakları etkin ve yerinde kullanmış. Bundan sonraki süreçte de başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Törende konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehdi Eker; “Bahçelievler’e çok güzel eserler kazandıran Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Bu gün burada hizmete açılacak tesisimiz de bunun en güzel örneği, Dört ayrı hizmetin aynı anda verileceği bu tesis AK Partimizin belediyecilik anlayışının eseridir. 

Şehir insanları eğer spor yapmazlarsa kilo alırlar, yani şehirlerde yaşayan insanların spor yapması, köylerimizde yaşayan insanlarımızdakinden daha fazladır. Bizler, milletten aldığımız emaneti başımızın üzerinde taşıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu da 2004 yılından günümüze kendilerine 3 kez yetki veren Bahçelievler halkına teşekkür ederek başladığı konuşmasında Mahalleler arasındaki hizmet eşitsizliğine son vereceğimize söz vermiştik. Yıllardan beri ihmal edilmiş olan Zafer mahallemizin de çok hizmet açığı vardı. Bugün bunu büyük ölçüde giderdik. Bu gün burada açılışını yapacağımız bu tesis de bunun en güzel örneklerinden biridir. Mahallemize, İlçemize, İstanbul’umuza ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da törende yaptığı konuşmada “Bahçelievler’de o kadar çok spor tesisi var ki, ilçemiz bu anlamda öğrencilerimize yönelik tesisler bakımından en zengin ilçe özelliğini taşıyor. Bu tesisler son derece güzel tesisler. Bu tesislerin gerçekleşmesi için çaba sarf eden Belediye Başkanımız Osman Develioğlu’na şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yunus Türk de konuşmasında Başkan Develioğlu’na mahalle halkı adına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayları Mehdi Eker ile Müzemmil Hevadpal, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Muhtar Yunus Türk tarafından kesildi.

Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan tesiste yüzme havuzunun yanı sıra bilgi evi, kütüphane ve mahalle muhtarlığı faaliyet gösterecek. 



Bahçelievler Belediyesi




Geri Dön