04 / 05 / 2024

Bahçelievlerdeki yüzme havuzları

Bahçelievlerdeki yüzme havuzları

Bahçelievler Belediyesi'nin “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganı ile başlayan Yüzme Havuzları projesi kapsamında Bahçelievler Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan spor tesislerinden ilki törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Bahçelievler'e yeni yüzme havuzu geliyor!

Bahçelievler'e yeni yapılacak olan yüzme havuzu için ihale İBB tarafından yarın düzenlenecek. İhale sonrası 5 gün içinde işe başlanacak ve yüzme havuz 360 takvim gününde tamamlanacak.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Antalya Elmalı'ya yüzme havuzu inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, yenileniyor. Merkezin yanına yapılacak yüzme havuzu da yaz aylarında Elmalıların hizmetine sunulacak.

Ankara Pursaklar'da Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediliyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede temeli atılan ve Selçuklu Türk mimarisi ile tasarlanan Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmalarını yerinde denetledi.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Aziziye Belediyesi'nden oyun ve yüzme havuzu!

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı son durum!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde temeli atılan Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun yapımı hızla ilerliyor.

Denizli'deki ikinci kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında hayata geçirilecek İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla devam ediyor.

Kocaeli Çayırova'ya olimpik yüzme havuzu inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışmalara başladı. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı, bin 979 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi ertelendi!

Giresun'a yapılması planlanan Çotanak Arena Stadı ve olimpik yüzme havuzunun ihalesinin 11 Temmuz'a ertelendiği belirtildi. Çotanak Arena Stadı 20 bin seyirci kapasiteli olacak.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

Bahçelievlerdeki yüzme havuzları Haberi

Bahçelievlerdeki yüzme havuzları


Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı içerisinde yapımı tamamlanan ve içerisinde Bilgi Evi, Muhtarlık ve Kütüphane de bulunan Yüzme Havuzunun açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayları Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker ile Müzemmil Hevadpal, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Muhtar Yunus Türk ile mahalle sakinleri katıldı.

Törende söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu “Belediye başkanımızın bu güzel eseri halkımıza kazandırmış, öğrencilerimizi okullarından alıp burada spor yaptırmak düşüncesi sosyal belediyecilik dediğimiz,  vatandaşlarımızın sorunlarını birebir düşünüp yaşayan insanların yapabileceği ve çözebilecek insanların işidir. Bunu başarıyla yürüten başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Başkanımız az emekle çok iyi...