17 / 05 / 2024

Zafer Mahallesi yüzme havuzu

Zafer Mahallesi yüzme havuzu

Bahçelievler Belediyesi'nin “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganı ile başlayan Yüzme Havuzları projesi kapsamında Bahçelievler Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan spor tesislerinden ilki törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Buca Zafer Mahallesi'ne imar barışı da çare olmadı!

Buca Zafer Mahallesi’ndeki 20 evin sahibi İmar Barışı’ndan yararlanmak için başvuru yaptı. Mahalle sakinlerine Buca Belediyesi’nden birer uyarı yazısı gönderildi. Yazıda, İmar Barışı’nda bulunulmasına rağmen evlerdeki bazı eklentilerin 31 Aralık 2017 yılından sonra yapıldığının tespit edildiği belir

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Zafer Mahallesi TOKİ Orta Gelir kura sonucu 03.01.2018!

Zafer Mahallesi TOKİ Orta Gelir kura sonucu 03.01.2018 bugün belli olacak. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ kura sonucu isim listesi!

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ kura sonucu isim listesi bugün açıklanacak. Projeden yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Kocaeli Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor.

Kağıthane Hamidiye'ye dev yüzme havuzu!

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu Tesisi çalışmaları incelendi!

Şahinbey Belediyesi’nin Şahintepe Mahallesi’ne yaptığı dev sosyal tesis ve yüzme havuzu yükselmeye başladı. Yapımına büyük bir hızla başlanan Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13 bin metre kare alan üzerine yapılıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına başlandı. İnşaat çalışmaları 4 bin 653 m2 alan üzerinde başlayan proje kapsamında kapalı yüzme havuzunun yanı sıra fitness salonları, pilates salonu ile otopark bulunuyor.

Manisa Gördes'e yarı olimpik yüzme havuzlu kompleks yapılacak!

Gördes Belediyesi tarafından Beşeylül Mahallesi’nde bulunan parka yarı olimpik yüzme havuzunu içinde barındıran büyük bir kompleks yapılacak.

Zafer Mahallesi yüzme havuzu Haberi

Zafer Mahallesi yüzme havuzu


Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı içerisinde yapımı tamamlanan ve içerisinde Bilgi Evi, Muhtarlık ve Kütüphane de bulunan Yüzme Havuzunun açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayları Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker ile Müzemmil Hevadpal, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Muhtar Yunus Türk ile mahalle sakinleri katıldı.

Törende söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu “Belediye başkanımızın bu güzel eseri halkımıza kazandırmış, öğrencilerimizi okullarından alıp burada spor yaptırmak düşüncesi sosyal belediyecilik dediğimiz,  vatandaşlarımızın sorunlarını birebir düşünüp yaşayan insanların yapabileceği ve çözebilecek insanların işidir. Bunu başarıyla yürüten başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Başkanımız az emekle çok iyi...