06 / 05 / 2024

zonguldak cami projeleri

zonguldak cami projeleri

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak Devrek 427 konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi 427 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Katar'dan dünyaya 335 cami inşası için anlaşma!

Katar EİD hayır kurumu, dünyanın farklı ülkelerinde 335 cami inşası için anlaşma yaptı. Yaklaşık 6 milyon dolarlık inşaat projeleri kapsamında 335 caminin yapımına başlandığı belirtildi.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

zonguldak cami projeleri Haberi

zonguldak cami projeleri

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.


Müftü Mürsel Öztürk, bir grup sivil toplum örgütü temsilcisi ile Val Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Müftü Öztürk, 2 yıldır Zonguldak'ta görev yaptığını söyleyerek kentte sembol cami bulunmamasından yakındı. İl Müftülüğü binası karşısındaki Hz.Ali Acılık Camii'nde kılınan şehit cenazeleri ve diğer cenaze namazları ile cuma namazlarının  eziyet haline geldiğini belirten Öztürk, şöyle dedi:

"Doğru dürüst bir cenaze namazını dahi kılamıyoruz. Büyük bir izdiham meydana geliyor. Gelişi, gidişi, çıkışı, problem sıkıntı. Zonguldak’ta 5-6 bin kişilik sembol bir cami istiyoruz. Biz Türkiye genelinde daha çok Cuma namazlarını baz alıyoruz. Cuma namazı kılabileceğimiz, Zonguldak’ta esnafımızın, vatandaşımızın, kardeşlerimizin araçlarıyla gelip bir Cuma namazı kılabileceği...