27 / 07 / 2024

Zonguldak Devrek altyapı çalışmaları

Zonguldak Devrek altyapı çalışmaları

Zonguldak Devrek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığı üst yapı çalışmalarıyla Devrek’e yeni bir görünüm kazandırıyor.

Milli Emlak iki ilde 9 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Milli Emlak, Zonguldak Devrek ve Çorum Ortaköy'de yer alan 9 adet araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Devrek ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak'a millet bahçesi geliyor!

TOKİ Zonguldak İli, Merkez Kıyı Düzenlemesi Millet Bahçesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Şubat'ta...

Zonguldak Devrek altyapı çalışmaları Haberi

Zonguldak Devrek altyapı çalışmaları

Devrek Belediyesi’ne bağlı ekipler alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yaptıkları üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.


İnönü Caddesi ve Fabrika Sokak’ta sıcak asfalt ve yaya kaldırımı çalışması yaparak üst yapı çalışmalarına hız veren Devrek Belediyesi, cadde ve sokakların adeta çehresini değiştiriyor.

Belirli bir plan ve program dahilinde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Vakıfçeşme Sokak, Orta Çeşme Alanı, Hamam Sokak yapılan çalışmalarla kalıcı, estetik ve kullanışlı bir üst yapıya kavuştu.

SEMERCİ “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA İLÇEMİZİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK”

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ Belediye olarak ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla adeta ilçemizi şantiyeye çevirdik. Katlı Otopark ve Kapalı Pazar...