03 / 05 / 2024

Zonguldak devrek ihale

Zonguldak devrek ihale

TOKİ Zonguldak ili Devrek ilçesi 271 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Devrek ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

TOKİ Zonguldak Devrek 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

Zonguldak devrek ihale Haberi

Zonguldak devrek ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Zonguldak ili Devrek ilçesi 271 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Zonguldak İli Devrek İlçesi 271 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1Adet Büfe İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2016/73478  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 271...