01 / 05 / 2024

zonguldak duvar çökmesi

zonguldak duvar çökmesi

Alınan bilgiye göre, Kepez Mahallesi Şehit Noyan Aydın Sokağı'nda yol yapım çalışmaları sırasında istinat duvarı çöktü. Taş ve kaya parçaları, 4 katlı Filiz Apartmanı'nın zeminindeki İsmail Özdemir'e ait dairenin duvarını yıktı.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

İzmir'de istinat duvarı çöken iki apartman tahliye edildi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde istinat duvarının çökmesi sonucu eğilen 2 apartmanda 88 daire tahliye edildi. 

Ankara'da istinat duvarı çökmesi nedeniyle binalar tahliye edildi! 

Ankara Çubuk'ta bir istinat duvarının çökmesi nedeniyle  çevrede bulunan binalar tahliye edildi. 

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Zonguldak'ta istinat duvarı çöktü!

Zonguldak'ta toprak kayması sonucu bir evin bahçesine ait istinat duvarının çökmesi bölgede yaşayan vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor.

Konya'da güçlendirme yapılan okulun duvarı çöktü: 1 ölü!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, güçlendirme ve onarım çalışması yapılan okulun duvarının çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti. 

Gaziantep'te istinat duvarı çöktü!

 Gaziantep'te, istinat duvarının sağanak sebebiyle çökmesi sonucunda bir otomobil hasar gördü.

Başakşehir'de istinat duvarı çökmesi ile ilgili inceleme başlatıldı!

Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, olayla ilgili gerekli çalışmaların süratle gerçekleştirildiğini söyledi.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Kayseri'de bir apartmanın istinat duvarı çöktü!

İstinat duvarıyla birlikte düşen otomobilden görüntü Kayseri'de bir apartmanın istinat duvarının çökmesi sonucu park halindeki bir otomobilde maddi hasar oluştu.

zonguldak duvar çökmesi Haberi

zonguldak duvar çökmesi


Ereğli ilçesinde istinat duvarının çökmesi sonucu apartmanın zemin katındaki daire zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, Kepez Mahallesi Şehit Noyan Aydın Sokağı'nda yol yapım çalışmaları sırasında istinat duvarı çöktü. Taş ve kaya parçaları, 4 katlı Filiz Apartmanı'nın zeminindeki İsmail Özdemir'e ait dairenin duvarını yıktı.


Belediye görevlileri, bölgedeki incelemelerin ardından iş makineleriyle temizlik çalışması başlattı.


Ev sahibi Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, duvarın çökeceğini anlayan işçilerin eşi Dilek’i uyardığını belirterek, "Eşim, kızımı da alarak komşusuna gitmiş, bir süre sonra istinat duvarından kopan parçalar, kızımın odasına ve yan taraftaki boş daireye girdi. Üzücü bir olay, çok şükür yaşanmadı" diye...