06 / 05 / 2024

Zonguldak imar semineri

Zonguldak imar semineri

Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından sekiz ili kapsayan “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri” Zonguldak’ta başladı.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta online olarak gerçekleştirilecek. 

Zonguldak İncivez'de imar planı değişikliği onaylanmadı!

Zonguldak Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında İncivez Mahallesi'nde yeşil alanla ilgili gündem maddesi komisyonda reddedilip olduğu gibi kalmasına karar verildi.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Zonguldak TTK lojmanlarına imar uyarısı!

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu toplandı!

Zonguldak Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleriyle toplantı yaptı.Toplantıda, belediye sınırları içerisinde bulunan yapılaşmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu

7 ilde 9 imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Eskişehir, Bakırköy, Zonguldak, Mersin, Ankara ve Çanakkale'de 9 imar planı değişikliğini onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak Belediye Meclisi'nde imar planı tartışması!

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Haziran ayı ilk birleşiminin en önemli gündem maddesi, "Merkezi îş Alanları İçin Hazırlanan Revizyon İmar Planı (MİA)" Hakkındaki İmar Komisyonu raporunun oylanmasıydı.

Zonguldak Kozlu'daki imar uygulamaları görenleri hayrete düşürüyor!

İmar yolsuzlukları ile kamuoyunun gündeminden düşmeyen Kozlu bazı imar uygulamaları görenleri hayrete düşürürken, Yok bu kadar da olmaz! Kozlu'da İmar kanunları adamına göre mi işliyor?' dedirtiyor.

Zonguldak imar semineri Haberi

Zonguldak imar semineri

Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından sekiz ili kapsayan “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri” Zonguldak’ta başladı. Kalkınma Bakanlığı’ndan alınan bütçe kapsamında “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları” Bölgesel Seminerleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eğitim Daire Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Dedeman Otel’de başlayan seminere sekiz ilden davetliler katıldı.Yaklaşık üç gün sürecek olan seminerde şu konular aktarıldı: “Kıyı Kanunu Uygulamaları, Bütünleşik Kıyı Planlaması ve Bakanlığa Diğer Kanunlarla Verilen Yetkiler, Planlama ve Yapılaşmaya İlişkin Mevzuatın Uygulanması ve Yeni Yaklaşımlar, Mücavir Alanlar, İl Çevre Düzeni Planlamasında Yaşanan Sorunlar. İmar Kanunu Uygulamaları, 6306 Sayılı Afet Riskli Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ve Uygulamaları, Yapı Denetimi Mevzuatı ve Yazılım. Yapı Malzemeleri, Atık ve Atık Su Yönetimi ve Uygulamaları, Enerji verimliliği, Gürültü Yönetimi, İletişim...