03 / 05 / 2024

zonguldak kilimliye 5 termik santral

zonguldak kilimliye 5 termik santral

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı toplam 1760 megavat gücündeki 3 termik santrale ilave olarak 1300 megavatlık 4. santralin yapımı sürerken, 660 megavatlık 5. santralin de yapılmasına onay verildi.

Bakanlık açıkladı! Selden etkilenenlere 5 bin lira destek verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama kapsamında, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan sel felaketlerinden  sonra selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini ve iki şehir için toplam 7 milyon 995 bin liralık kaynak ayrıldığını belirtti. İşt

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Zonguldak Devrek 427 konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi 427 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

zonguldak kilimliye 5 termik santral Haberi

zonguldak kilimliye 5 termik santral

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı 8 bin nüfuslu Çatalağzı beldesinde faaliyet gösteren toplam 1760 megavat gücündeki 3 termik santrale ilave olarak 1300 megavatlık 4. santralin yapımı sürerken, 660 megavatlık 5. santralin de yapılmasına onay verildi. Çatalağzı'da 2010 yılında 160 ve 1300 megavatlık 2 termik santral kuran Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ, şimdi 1300 megavatlık 3. termik santralin inşaatını sürdürüyor. Yeni santralin 2016'da faaliyete geçmesi hedefleniyor. 1946 yılında Türkiye'nin 2. büyük termik santrali olarak kurulan 300 megavat gücündeki Çatalağzı Termik Santralini (ÇATES) geçen yıl devletten 350 milyon dolara alan Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ ise şimdi 660 megavatlık 2. üniteyi kurmak için başvurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, başvuruyu kabul etti ve ÇATES'nin ÇED süreci başladı. Çevre dernekleri de beldede...