15 / 05 / 2024

Zonguldak Musaüstü Köyü gölet inşatı

Zonguldak Musaüstü Köyü gölet inşatı

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi.

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Merkez Bankası'nın politika faizinde 500 baz puanlık artışa gitmesinin ardından, kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi. İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yapı Kredi konut kredisi faizini aylık yüzde 0,89'a çekti!

Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a çekti. Yapı Kredi'nin sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi alabilecek.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün daimi üst hakkı süre uzatımı tapuya tescillendi!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının daimi ve müstakil üst hakkı süre uzatımı 9 Ekim 2019 Çarşamba günü tapuya tescil edildi...

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıldı!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılmasına ilişkin talebi Bakanlık tarafından onaylandı...

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi hakkında açıklama yaptı.

Ai Weiwei’nin Pekin'deki stüdyosu yıkıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’ni 2015 yılında terk eden sanatçı Ai Weiwei'nin Pekin'de bulunan stüdyosu yıkıldı.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Zonguldak Musaüstü Köyü gölet inşatı Haberi

Zonguldak Musaüstü Köyü gölet inşatı

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu.

Geçtiğimiz gün Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nden Yazıköyü’ne gelen yetkililer burada Nebioğlu Beldesinin Musausta Köyü’ne yapılması planlanan Gölet inşaatında inceleme yapmak istedi. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi. Yazıköyü sakinleri gelen yetkilileri durdurarak tutanak tutturdu. Tutanakta; “Planlama ihalesi yapılan Nebioğlu Musausta Göleti arazi çalışmaları esnasında Yazıköyü sakinlerinin çalışmaları yaptırmaması çalışanlara engel çıkarması nedeni ile 04/09/2015 tarih ve saat 14.00’de köy sakinlerine yapılacak çalışma ile ilgili bilgi aktarımında bulunulmuş, köy sakinleri çalışmayı yaptırmayacaklarını, göletin yapılmasını istemediklerini, ellerinden gelen bütün engeli çıkaracaklarını dile getirmişlerdir. Bu çalışmanın göletin yapılıp yapılmayacağına yönelik olduğunu, göletin yapımının çalışmasının olmadığı defalarca anlatılmasına rağmen çalışmalara izin vermeyeceklerini...