22 / 05 / 2024

Zonguldak sağnak

Zonguldak sağnak

Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, caddelerde su birikintileri oluştu, heyelan meydana geldi.Araç kısa süreli uğraşın ardından çıkarılırken, yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zonguldak’ta ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısını vurdu!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kiracısıyla tartışan ev sahibi, kiracısını av tüfeğiyle evin 1’inci katından ateş ederek vurdu.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı!

Sağlık sorunları nedeni ile dün ev hapsi şartı ile tahliye edilen Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı.

Cahit Nakıboğlu'na ev hapsi şartıyla tahliye!

Naksan Holding'e yönelik açılan davada 21 sanık ile birlikte yargılanan Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi şartı ile tahliye edildi.

Zonguldak'ta kamu yatırımları görüşüldü!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Faruk Çaturoğlu ziyareti sırasında kente yapılacak olan tersaneleri ve kamu yatırımları için arsa tahsisleri için görüşmeler sağladı. 

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Zonguldak Bayat'taki karayolunda çökme!

Zonguldak'ın İstanbul'a bağlantısını sağlayan karayolunun Bayat köyü mevkisinde çökme meydana geldi. Yapımı tamamlanan kısmın henüz trafiğe açılmayışı olası bir faciayı da önledi.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kurası bugün!

Toplamda 324 adet dairenin satışta olduğu projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kurası bugün...

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura çekilişi 1 Ağustos'ta!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 324 adet daire emeklilere özel satışta. TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni kura çekilişi 1 Ağustos'ta..

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Zonguldak sağnak Haberi

Zonguldak sağnak

Zonguldak'ta sağnak yağış nedeni ile heyelan meydana geldi. Etkili olan sağanak nedeniyle bir araca yıldırım düştü.


Ereğli ilçede etkili olan sağanağın ardından da kent merkezindeki ve ara sokaklarda biriken suların kaldırımlara taşması nedeniyle iş yeri sahipleri zor anlar yaşadı. 


Mazgalların tıkanmasıyla oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı ve bazı iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, iş yerlerindeki su birikintilerini vidanjörler vasıtasıyla tahliye etti.


Güldere Mahallesi 2. Abalı Sokak'ta aşırı yağışlar nedeniyle yolun bir bölümünde heyelan meydana gelirken, park halindeki Hidayet Tezcan ait 67 TC 372 plakalı otomobil, 30 metre sürükleyerek heyelanın meydana geldiği alana düştü.


Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından araç düştüğü yerden başka bir araca halat bağlanarak çekilmeye çalışılırken, halata takılan İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve 3...