12 / 05 / 2024

Zonguldak TOKİ Konutları ne zaman ihale edilecek

Zonguldak TOKİ Konutları ne zaman ihale edilecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ'den Zonguldak Karapınar'a 128 yeni konut!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesine 128 adet konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Aydın, TOKİ konutlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de!

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de...

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kura yeri!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura çekiliş listesi açıklandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kura yeri...

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi tamamlandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

TOKİ Zonguldak Emekli Konutları'nda proje çalışmaları tamam!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme’ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Zonguldak TOKİ Konutları aksamadan devam edecek!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ konusunda endişeye kapılan Zonguldaklı emeklilere açıklamalarda bulundu. Sarıoğlu konutların aksamadan devam edeceğini söyledi.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Zonguldak Devrek'e Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) yapılacak 271 konutun ihalesi gerçekleştirildi. Konutlar 14 blok halinde ve 3 - 4 kat şeklinde farklı yüksekliklerde inşa edilecek.

Zonguldak Üzülmez TOKİ Konutları'nda arazi sorunu mu yaşanıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Aylık taksitlerin 723,50 TL'den başladığı proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ Konutları başvuruları!

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 66 bin 439 TL'den başlangıç gösteren projede 7 bin 973 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Zonguldak TOKİ Konutları ne zaman ihale edilecek Haberi

Zonguldak TOKİ Konutları ne zaman ihale edilecek

Milletvekili Çaturoğlu, Üzülmez TOKİ konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, arazi üzeride hakkı bulunan bir kısım vatandaşların razı olmaması nedeniyle gecikme yaşandığını belirterek şunları söyledi: "Toplu konut biliyorsunuz arazi üretimiyle doğrudan orantılı bir iş. Bizim Toplu konut İdaresi kaynakları çok geniş. Zonguldak'ta bu işin gecikmesinin sebebi üzerinde durulan arazinin vatandaşlarla bir kısım itilaflar yaşanmış olma sınan dolayıdır. Orada biliyorsunuz vatandaşların bir kısmı bu işe razı geldi muvafakat verdi, bir kısmı halen direniyor. Bunlar çözüldüğü takdirde çok kısa bir zamanda bu işler başlayacak. Çünkü bunların projeleri hazır. Altyapı aplikasyonları hazır, her şey hazır. Arazi meselesi hallolduğu an burası ihaleye çıkacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın"


Yeni Adım/ Ercan...