14 / 05 / 2024

Zonguldak tünelleri

Zonguldak tünelleri

Zonguldak’ın trafiğinin Ankara ve İstanbul girişindeki tünel, viyadük ve duble yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla azalması bekleniyor. Projelerde sona yaklaşıldığı açıklandı.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Devrek ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Çaycuma ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ve Zonguldak illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak tünelleri Haberi

Zonguldak tünelleri

Zonguldak’ın Ankara ve İstanbul güzergahında bir süre önce yapımına başlanan viyadük, tünel, duble yol çalışmalarında sona yaklaşıldı.


Ankara güzergahından Üzülmez 1 ve Üzülmez 2 tünelleri, Mithatpaşa Tünelleri ile Kilimli sahil yolu bağlantısı ve İstanbul güzergahından Değirmenağzı Tünelleri ve viyadük çalışmalarının trafiği rahatlatması bekleniyor. 


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman konu ile ilgili açıklamasında “Karayolları, havaların da düzelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Şu anda Üzülmez tünellerinin bulunduğu bölgedeyiz. Tüp geçidin asfalt kaplaması tamamlandı. Üzülmez tünelleri ile ilgili sona yaklaştık. Kısa zaman içerisinde Üzülmez tünellerini açıyoruz. Zonguldak’ın Ankara güzergahındaki giriş ve bu görüntü tamamen değişmiş olacak. Üzülmez 1 ve Üzülmez 2 tünelleri tamamlanmış oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde hizmete geçmiş olacak. Trafik açısından da çok rahat etmiş olacağız. Diğer çalışmalarla...