17 / 05 / 2024

zonguldakta göçük nedeniyle tahliye

zonguldakta göçük nedeniyle tahliye

Ereğli ilçesinde altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi.Kızılcapınar Barajı’ndan ilçeye uzanan isale hattı çalışmalarının devam ettiği Süleymanbeyler Köyü Subaşı mevkisinde kazı sırasında yol çöktü.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Gökçeada'da yapılaşma tehlikesi!

Gökçeada’ya bağlı Yıldızkoy yapılaşma tehlikesi ile karşı karşıya bölge sakinleri söz konusu iddialar nedeniyle tepki gösteriyor. 

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Esenler'de temel kazısında göçük meydana geldi!

Esenler'de bir inşaatın temel kazısı sırasında meydana gelen göçük nedeniyle iki bina boşaltıldı.Dışarıya çıkarılan vatandaşlar, evlerine girebilmek için çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bolu'da maden ocağında göçük: 4 yaralı!

Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki maden ocağında meydana gelen göçük sonucu 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Gökçesu beldesinde bulunan özel bir maden ocağında henüz belirlenemeyen patlama nedeniyle göçük oluştu.

Kağıthane'de temel kazma sırasında göçük meydana geldi!

KAĞITHANE’de, bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle, vinç 15 metrelik inşaat alanına uçtu.

Melih Gökçek Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararını eleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) imar planının iptali nedeniyle Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına ilişkin açıklama yaptı.

zonguldakta göçük nedeniyle tahliye Haberi

zonguldakta göçük nedeniyle tahliye

Ereğli ilçesinde altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi.


Kızılcapınar Barajı’ndan ilçeye uzanan isale hattı çalışmalarının devam ettiği Süleymanbeyler Köyü Subaşı mevkisinde kazı sırasında yol çöktü. Göçük riskine karşı çevredeki 3 apartman tahliye edildi, yolun bir bölümü ulaşıma kapatıldı.


Ereğli Belediye Başkan Vekili Reşat Latif, belediye görevlileriyle göçüğün meydana geldiği bölgede inceleme yaptı.


Latif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılcapınar'dan ilçeye döşenen içme suyu için isale hattı çalışmaları sırasında göçük ve toprak kaymasının meydana geldiğini söyledi.


İlçe sakinlerinin göçük nedeniyle deprem meydana geldiğini sanarak binaları boşalttığını anlatan Latif, şöyle konuştu:


"Olay yerinde incelemelerimizi yaptık, müteahhit firmayla görüştük ve alınması gereken önlemler belirlendi. Yaklaşık 100 metrelik alanda yaşanan toprak kaymasının önüne betonlama yapılarak geçilecek, bunun için de çalışmalara hemen başlandı. Vatandaşlarımız gerek...