27 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.



İstanbul Sabiha Gökçen havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor. Okulların yaz tatiline girmesi ve Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte yazlık beldelere gitmek isteyenler soluğu havalimanında aldı.

Bayram yoğunluğuna ilişkin önceden gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen İSG CEO’su Berk Albayrak, bu yılın ilk 5 ayında 14 milyon yolcu sayısına ulaştıklarını vurgulayarak yaz tatili ve bayram tatili boyunca vatandaşların rahat konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

YAPAY ZEKA İLE TAKİP EDİYORUZ

Albayrak, yolcuların sorunsuz bir şekilde uçuş kapılarına ulaşmalarını sağlamak için terminal işletme biriminde ekstra personel planlaması yaptıklarını vurgulayarak güvenlik ve temizlik ekiplerine de ilave personel tedariği sağladıklarını söyledi.

Terminalde her noktada yolculara kaliteli, hızlı ve konforlu hizmet sunmayı hedeflediklerini kaydeden Albayrak, bayram tatili yoğunluğunu etkin bir şekilde yönetmek için hem terminal içi operasyon ekiplerinde hem de güvenlik kontrol noktalarında ek personel görevlendirdiklerini ifade etti. Aynı zamanda operasyonel süreçleri yapay zeka desteğiyle de takip ettiklerini belirten Berk Albayrak, kabalalık olan alanlara anında müdahale ederek süreçleri hızlandırdıklarını ifade etti.


Geri Dön