25 / 07 / 2024

Zorkun Yaylası nerede

Zorkun Yaylası nerede

Ahşap 4 evde zarara neden olan yangının elektirik kontağından çıktığı belirlendi. Vali Mehmet Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin de alınacağını kaydetti.

Osmaniye Zorkun yaylasına yeni yol yapıldı!

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında ulaşımı sağlayan yollarda asfaltlama çalışması yapıldı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, çalışmaları yerinde inceleyerek, bölge halkı ile görüştü.

Osmaniye Zorkun'da alt yapı çalışmaları tamamlandı!

Osmaniye Zorkun Yaylasında yıllardır yapılmayan yollar asfaltlanıyor. Proje kapsamında Anten Tepe yolu üzerinde başlayan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Zorkun Yaylası'ndaki yangının elektirk kontağından çıktığı belirlendi!

Ahşap 4 evde zarara neden olan yangının elektirik kontağından çıktığı belirlendi. Vali Mehmet Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin de alınacağını kaydetti.

Osmaniye'de yayladaki 4 ev, yangında zarar gördü!

Osmaniye'de Ceyhanlılar Mahallesi'nde Tuncay Vural'ın kiracı olduğu iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Zorkun Yaylası'ndaki 4 ahşap ev, çıkan yangında zarar gördü.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Pokut Yaylası evleri, doğa tutkunlarına poz veriyor!

Fotoğrafçıların gözdesi 2170 rakımlı Pokut Yaylası. Çam ormanlarıyla çevrili 250 yıllık ahşap evlerin arasında doğa tutkunları tarihi resmediyor.

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Akçatekir Yaylası'nda ikamet ve ödenek sorunu!

Çukurova bölgesinde bunaltıcı sıcak ve nemli havalardan kurtulmak isteyenlerin uğrak yeri olan ve yaz aylarında nüfusu 100 kat artan Akçatekir Yaylası, ikamet ve ödenek sorunu yaşıyor.

Osmaniye'nin Ürün Yaylası'nda orman yangını çıktı!

Osmaniye'de merkeze bağlı Ürün Yaylası Dombullu mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Zorkun Yaylası nerede Haberi

Zorkun Yaylası nerede

Vali Mehmet Oduncu, Zorkun Yaylası'nda 4 ahşap evde zarara neden olan yangının elektrik kontağından çıktığını bildirdi.


Oduncu, gazetecilere, Ceyhanlılar Mahallesi'nde Tuncay Vural'ın kiracı olarak kaldığı ahşap evin çatısında başlayan yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığını söyledi.


Yangının, ahşap evlerden oluşan yaylada felakete yol açmadan söndürüldüğünü belirten Oduncu, "Böylesine ciddi ve büyük yangında bizi sevindiren tek şey, hiçbir vatandaşımızın hayatını kaybetmemesi ve yaralanmaması" dedi.


Adana Orman İşletmesi Bölge Müdürlüğü'nden 3 helikopterin anında müdahale ettiğini vurgulayan Oduncu, yaylalarda ve ormanlık alanlardaki yerleşim birimlerinde gerekli tedbirlerin alınacağını...