12 / 05 / 2024

zorlu 2014 projeleri

zorlu 2014 projeleri

Zorlu Enerji'nin yüzde 25 iştiraki olan Dorad Energy Limited Şirketi'nin Ashkelon, İsrail'de inşa ettiği 840 MW kurulu güce sahip kombine çevrim doğalgaz santrali ticari faaliyete geçti.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Zorlu AVM'ye İngiltere'den ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Avvards'ta iki ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz kasım ayında da MarCom Awards'tan 3 ödülle dönmüştü.

Zorlu AVM 5 ödül aldı!

Zorlu AVM, 2014 yılında toplam 5 ödül topladı. AVM, 2014 Aralık ayında Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı.

Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül verildi. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında da uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

2015 gayrimenkul sektöründe zorlu bir yıl olacak!

Türk gayrimenkul sektörü sancılı bir yılı geride bırakıyor. Maliyetlerin yükselmesi stoklarına artması ve piyasalardaki belirsizliğe rağmen 2014'te rekor seviyeleri yakalayan gayrimenkul sektörünü zorlu bir yıl bekliyor.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Ahmet Zorlu 2014 yılının ekonomisini değerlendirdi!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan Yönetim Katı programında Özlem Dalga'nın konuğu oldu ve ekonomiyi değerlendirdi...

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

zorlu 2014 projeleri Haberi

zorlu 2014 projeleri



 Zorlu Enerji'nin yüzde 25 iştiraki olan Dorad Energy Limited Şirketi'nin Ashkelon, İsrail'de inşa ettiği 840 MW kurulu güce sahip kombine çevrim doğalgaz santrali ticari faaliyete geçti.


Santralin faaliyete geçtiği ile ilgili bilgi KAP'a yapılan bildirim ile duyurulurken, geçen hafta yapılan açıklamada da şirketin üretim lisansı aldığı...