29 / 04 / 2024

zorlu center en büyük mağazalar

zorlu center en büyük mağazalar

Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor...

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolara ev alacak!

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

zorlu center en büyük mağazalar Haberi

zorlu center en büyük mağazalar

Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor. 


Zira Zorlu AVM'de bulunmayı bir prestij olarak gören şirketler, en büyük mağazalarını burada açmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri Beymen. Beymen, 9 bin 600 metrekarelik büyüklüğe sahip en büyük mağazasını Zorlu Center'da açacak. 


Hatta bu mağazanın Türkiye'nin en büyük hazır giyim mağazası özelliğini taşıyacağı ifade ediliyor. Zorlu'da en büyük mağazasını açmaya hazırlanan bir başka şirket ise Vakko. 3 bin 500 metrekarelik büyüklüğe sahip olacak mağaza, dekorasyonundan hizmet uygulamalarına kadar her alanda, Türkiye'deki lüks mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Şirket, Zorlu Center mağazası için, dünyanın en önemli mimarlık gruplarından...