27 / 04 / 2024

Zorlu Enerji yatıreımcı ilişkileri

Zorlu Enerji yatıreımcı ilişkileri

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Enerji şirketleri borsada yatırımcıların odak noktası haline geliyor

Bu hafta borsada yatırımcıların ilgisini çeken hisseler belirlendi. Enerji şirketleri öne çıktı ve yatırımcılar bu hisselere yoğun ilgi gösterdi. Hisselerin fiyatlarının artışıyla birlikte işlem hacimleri de arttı, bu da yatırımcıların ilgisinin yükseldiğini gösteriyor.

Altını çok kritik süreç bekliyor! Yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak! Fed öncesi net rakam açıklandı!

Son dakika altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altını kritik bir süreç bekliyor. Fed faiz kararı öncesi net rakam açıklaması gelirken, yatırımcılar şok üstüne şok yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Türkiye'nin zor süreçleri atlatması yabancı yatırımcıları etkiledi!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, Türkiye'nin zor süreçleri atlatmasının ve darbe girişiminin ardından hızlı şekilde toparlanmasının yabancı yatırımcıları çok etkilediğini söyledi.

Türkiye'nin enerji santrallerine yabancı yatırımcı ilgisi!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Sinop'a yapılacak nükleer santralle ilgili yabancı yatırımcıların sıraya girdiğini açıkladı. EÜAŞ'ın santralde % 35 payı olduğunu belirten Yıldız, "Japonlar bizimle çalışmak istiyor ama Ortadoğu'dan da talepler geliyor" dedi

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Sarıyer 'de, Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 'nda kuruldu.

Zorlu Enerji bugün Konya ihalesine katıldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. bugün Konya ihalesine katıldı.

Zorlu Enerji Antalya güneş enerjisi ihalesine katıldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Antalya güneş enerjisi ihalesine katıldı.

Göltaş Çimento yatırımcı ilişkileri birimini yayınladı!

Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göltaş Çimento yatırımcı ilişkileri birimini yayınladı.

Zorlu Enerji tahvil ihracını yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji tahvil ihracını yayınladı. İşte toplantıda alınan kararlar şunlar...

Enerjide yatırımcılar için güven ortamı sağlandı!

EPDK Başkanı Yılmaz, tüm sektörlerde olduğu gibi enerji sektöründe de siyasi ve ekonomik istikrarın önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizde yatırımcı için bu güven ortamı sağlandı" dedi.

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Zorlu Enerji yatıreımcı ilişkileri Haberi

Zorlu Enerji yatıreımcı ilişkileri

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Aşağıdaki açıklamamız Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren II-17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uyum kapsamında yapılmaktadır.


Şirketimizin ilgili Yönetim Kurulu üyesine bağlı olarak faaliyet gösteren Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü'nün birim yöneticisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı (lisans no 202808) ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı'na (lisans no 700524)  sahip Sn. Başak Dalga'dır. 


30.04.2014 tarihli özel durum açıklamamızda belirtildiği üzere Sn. Başak Dalga Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 30.04.2014 tarihli toplantısında Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atanmıştır. 


Yatırımcı İlişkileri Bölümü birim yöneticisinin iletişim bilgileri aşağıda sunulmaktadır;

Başak Dalga

Telefon: 212 2822810

E-posta:...