26 / 07 / 2024

zorlu ICSC ödül

zorlu ICSC ödül

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Yılın Alıveriş Merkezi ödülünü Armada AVM aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş "Kasım'da Fransa'da Merkezleri Konseyi (ICSC) gerçeklesen MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl ödül aldı.

Armada, Londra'da yılın AVM ödülünü aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'dan ödül!

Tema Park, cadde alışveriş merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her sene Avrupa çapında düzenlenen yarışmada jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Vialand'a Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi ödülü!

İstanbul'daki alışveriş ve eğlence merkezi Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri'nde jüri özel ödülünü elde etti..

zorlu ICSC ödül Haberi

zorlu ICSC ödül


Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görüldü.


Zorlu Center'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ICSC tarafından tasarım, sürdürülebilirlik, pazarlama ve iletişim alanlarında dünya çapındaki en seçkin alışveriş merkezlerini ödüllendirmek amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen VIVA Best-of-the-Best Awards'ta "Tasarım ve Geliştirme" kategorisinde "Onur Ödülü" almaya hak kazandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın "ICSC European Shopping Centre Awards tarafından Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi olarak seçilmemizden bir sene sonra, dünya çapındaki en iyileri belirleyen The VIVA Best-of-the-Best Awards'ta Onur Ödülü'ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Ulusal ve uluslararası anlamda aldığımız ödüller, bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlatıyor ve ülkemizin başarısını tüm dünyaya duyuruyor. Hedefimiz,...