07 / 05 / 2024

zorlu tekstil elektrik üreten perde

zorlu tekstil elektrik üreten perde

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Rost İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Elektrik Madencilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rost İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Elektrik Madencilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi Fatih'te Vedat Kasak tarafından kuruldu.

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Nemlik İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemlik İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Sabit Acar tarafından kuruldu.

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Mahper Petrol Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahper Petrol Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Bünyamin Karaşın tarafından kuruldu.

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

zorlu tekstil elektrik üreten perde Haberi

zorlu tekstil elektrik üreten perde



Zorlu Tekstil Grubu, 2016 yılını 200 milyon dolar civarında ihracatla tamamlamayı planlıyor. Grubun 2019 hedefi ise 300 milyon dolar. Zorlu Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, bu hedefe ulaşmak için yeniliğin şart olduğunu belirterek, "Yeniliğe mecburuz. Sadece fiyatla oynarsak, rakipler bizi döver" diyor. 


LED IŞIKLI NEVRESİM 


Son 5 yılda inovasyona büyük önem verdiklerini, Zorlu Tekstil’in Ar-Ge’ye yılda 4 milyon dolar ayırdığını belirten Aydın, iddialı ürünlerini şöyle anlattı: "Günışığından gelen enerjiyle kimyasal etkileşime girip kendini temizleyen perde ürettik. Yurdışına da satıyoruz. Bir de masalcı nevresimimiz var. Bu nevresimin üzerine QR kodlar koyduk. Kodu telefona okuttuğunuzda ister masal, ister şarkı dinleyebiliyorsunuz. Yakında led ışıklı nevresim, uyku düzenini takip eden uyku seti de çıkaracağız." Aydın, akıllı evler konusunda çok projeleri olduğunu belirterek, sözlerini “Bir perde...