03 / 05 / 2024

Zow 2014 fuarır

Zow 2014 fuarır

ZOW İstanbul Fuarı mobilya yan sanayine dair birçok sürdürülebilir ürünün sergilendiği stantlarıyla daha ilk gününde dikkatleri üzerine topladı. Fuarda 23 Mart tarihine kadar İFM 9 ve 10. hollerde yer alacak.

Yapı sektörü temsilcileri UNICERA Fuarı'nda öğrencilerle buluştu!

28. Uluslararası UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı ürün ve marka adına gerçekleştirilen lansman ve gösterilerin yanı sıra eğitim, kültür ve sanatsal etkinlikler ile devam ediyor.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği İstanbul Yapı Fuarı ziyaretini bu sene de gerçekleştirdi. Fuar ürün gruplarına göre ayrılmış olan salonlarda bin 250 katılımcı sayısına ulaştı.

İzmir'de 1.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılındaki yatırımlarının toplamı 1.5 milyar liraya yaklaştı. Bu rakam, aynı zamanda Belediye tarihinin de yatırım rekoru oldu. İşte İzmir 2014 yatırımları...

Veysel Eroğlu 2014 yatırımlarını anlattı!

Vali Şahin ile bir araya gelen Eroğlu,basın toplantısı düzenleyerek, İstanbul'a su temini için 2014 yılında yapılan faaliyetler, barajlardaki mevcut su durumu, son yağışlar, ağaçlandırma, milli park ve meteoroloji çalışmaları hakkında bilgi verdi

Bursa 2014 yatırımlarıyla marka bir dünya kenti oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2014’ü 2015’e bağlayan 31 Aralık Çarşamba akşamı ile 1 Ocak Perşembe gününü vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü önlemini aldı.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Zow 2014 fuarır Haberi

Zow 2014 fuarır

ZOW Türkiye’de,  İstanbul Üniversitesi’nin İnovasyon Merkezi’nde sergilenen nanoteknolojik ürünlerin yanı sıra, yüzde 75 geri dönüşüme sahip mutfak tezgahları, kanserojen madde ve formaldehit içermeyen ultra esnek laminantlar gibi birçok ürün 23 Mart tarihine kadar İFM 9 ve 10. hollerde yer alacak.

KANSEROJEN MADDE İÇERMEYEN ULTRA ESNEK LAMİNANTLAR


Yüzey efekt özelliği ile esnekliği bütünleştiren G-Multiflex hiç bir kimyasal madde ve kanser yapıcı tutkal içermiyor. Formaldehit (mobilya yan sanayi ürünlerinin yapımında kullanılan kimyasal madde)    içeriği de bulunmayan ultra esnek laminantlar insan ve çevre sağlığına hiçbir şekilde zarar vermiyor. Multiflex ürünleri, esneme özellikleri sayesinde keskin dönüşlerde ve rustic yüzey uygulamalarında başarılı sonuçlar veriyor. İnsan vücutlarının hayatları boyunca temas halinde bulunduğu kapı kanadı, kasa, pervaz, süpürgelik, boy kapaklarda kullanılan laminatlar doğal yaşamı koruyarak sürdürülebilirliğe de...