04 / 05 / 2024

Zow Fauarı

Zow Fauarı

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektörünün liderleri, yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve sektördeki son gelişmeleri takip etmek amacıyla 6. kez İFM’de buluşuyor.

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

ZOW'un Trend Works konsepti dünyaya tanıtıldı!

ZOW'un Trend Works konsepti dünyaya tanıtıldı. Dünyada ilk kez entegre bir yaklaşımla sanayi, akademik dünya ve tasarım dünyasını bir potada eriten ZOW, trend_works konseptinin global lansmanını yaptı.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösterdi.

Zow'da Massimo Iosa Ghini'e yoğun ilgi!

Mimar, iç mimar ve tasarımcıların buluştuğu, yurt dışı iş bağlantılarının yapıldığı ve sektörle ilgili son yenilikleri sunan ZOW Fuarı, ikinci gününde Konsept Projeler işbirliği ile gerçekleştirdiği ZOW Essentials Seminer Programı ile dikkat çekti.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Zow 2014'ün ana teması sürdürülebilirlik oldu!

ZOW İstanbul Fuarı mobilya yan sanayine dair birçok sürdürülebilir ürünün sergilendiği stantlarıyla daha ilk gününde dikkatleri üzerine topladı. Fuarda 23 Mart tarihine kadar İFM 9 ve 10. hollerde yer alacak.

Mobilya sektörü ZOW 2014'te buluştu!

Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen fuarın açılışında konuşan Istanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdullah Tever, Türkiye'nin dünya mobilya üretim kapasitesinin yüzde 2,5'luk kısmını gerçekleştirdiğini söyledi.

ZOW İstanbul kapılarını açtı!

25 ülkeden 250 firma katılımcısının, birçok mimar, iç mimar ve tasarımcının buluştuğu, yurt dışı iş bağlantıları yaptığı ve sektörle ilgili son yenilikleri yakından takip ettiği ZOW İstanbul, 20 Mart’ta İFM’de açıldı.

Zow Fauarı Haberi

Zow Fauarı

İstanbul Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin çeşitli arge çalışmaları sonucunda geliştirdiği, insan ve çevre sağlığını koruyan, formaldehit emisyonu düşük ahşap levhalar, yeni nesil sandviç kompozitler gibi mobilya firmalarının yeni gözdesi olacak ürünler de 20-23 Mart tarihleri arasında ZOW Fuarı’nın 10. Salonundaki İnovasyon Merkezi’nde sergileniyor. Mobilya yan sanayi üreticilerinin heyecanla beklediği, 25 ülkeden 250 firma temsilcileri, sektör liderleri ve karar vericilerin buluşacağı ZOW Fuarı, 2014 yılı mobilya trendlerinin de belirleyicisi…

Tüm dünyaya mobilya sektörü konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, 20-23 Mart 2014 tarihlerinde ZOW İstanbul Fuarı'nda sektör temsilcilerini buluşturacak. Türkiye’nin 12,5 milyar dolar değerinde olduğu düşünülen üretim kapasitesi dünya mobilya üretiminin %3,6’sını oluşturuyor. Cari açık vermeyen nadir sektörlerden olan Türkiye mobilya sektörünün,  2014 yılında 2 milyar 600...