29 / 04 / 2024

ztm yer mühendislik hizmetleri şirketi

ztm yer mühendislik hizmetleri şirketi

ZTM Yer Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 4 milyon TL sermaye ile, Müslüm Gündüz tarafından kuruldu...

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Nautica Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nautica Mühendislik Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Şenol ve Ferdan Kutlu ortaklığında kuruldu.

Megatem Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulduİ!

Megatem Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahit Tolga Temiz tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engenıy Pak tarafından kuruldu.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

ztm yer mühendislik hizmetleri şirketi Haberi

ztm yer mühendislik hizmetleri şirketi

4 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak gayrimenkul yatırım geliştirme faaliyetlerinde bulunmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Atatürk Mahallesi Özdemir Sokak Kardeşkent 1. Sitesi A Blok Daire:2 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Müslüm Gündüz tarafından...