04 / 05 / 2024

Zuchex türyap

Zuchex türyap

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Zuchex Fuarı için geri sayım başladı!

ULUSLARARASI Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı, Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.

Zuchex Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştı!

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Türyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Türker tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Zuchex Züccaciye Fuarı 01-04 Ekim'de!

Zuchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif, Hediyelik ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 01-04 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açıyor.

Ayazma Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi sözleşmesi Güryapı ile imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile imzalandı.

Yörsan, 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi!

Süt ürünleri firması Yörsan, Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Yörsan'ın kurucu ortağı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, açıkladı.

Türyap ABank'ın gayrimenkullerini satacak!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, ABank’ın da tercihi oldu. ABank’ın Türkiye çapındaki gayrimenkulleri TURYAP tarafından satılacak.

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy, Abdurrahman Gürsoy tarafından 76 milyon 706 bin 436 TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Gürsoy İş Merkezi'nde kuruldu.

Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Kısım'ı Güryapı İnşaat dönüştürecek!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün yapıldı. İhalede en düşük teklifi Güryapı İnşaat verdi. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Zuchex türyap Haberi

Zuchex türyap

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar binlerce ürünün ilk defa beğeniye sunulacağı fuar tam bir trendsetter olma özelliği taşıyor.


Avrupa’nın 3’üncü dünyanın 4’üncü büyük fuarı Zuchex, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Avrupa’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Türki Cumhuriyetlere kadar tüm dünya ülkelerinin buluştuğu ve uluslararası ticaretin başladığı önemli bir ticari platform yaratıyor. 20 yıl önce züccaciye dükkânlarının var olduğu dönemlerden, 2015 itibariyle büyük bir sektöre dönüşen ve Zuchex Fuarı ile dünya çapında geniş pazarlara ulaşan züccaciye sektörünün bugünkü ticaret hacmi ithalat ve ihracatla birlikte 4 milyar dolara ulaştı. Bu ticaretin yaklaşık 2,5 milyar dolarlık kısmı fuarda gerçekleşiyor.


Dört gün boyunca 700’den fazla firmanın katılımıyla 40 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor…


Uluslararası Zuchex Fuarı için geri sayım başladı,...