23 / 05 / 2024

Zuhal Balaban mimarlık

Zuhal Balaban mimarlık

Mimar Zuhal Balaban kimdir? Mimar Zuhal Balaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zuhal Balaban, bugün hangi firmada mimari çalışmalarına devam ediyor? İşte Zuhal Balaban...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zm Tasarım Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çilek tarafından kuruldu. 

Liona Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liona Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Aslan tarafından kuruldu. 

Hal Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hal Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Zuhal Uğurlu Becerik ve Nihal Özkaya ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jose Luıs, Hıdalgo Loma-Ossorıo, Carlos Zarco Sanz, Zehra Saday ,Aygün Zuhal, Kol Zarco Sanz ortaklığında kuruldu.

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Zuhal Balaban mimarlık Haberi

Zuhal Balaban mimarlık

Zuhal Balaban kimdir?

Zuhal Balaban, 1977 İzmir doğumlu. Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu.


2000-2003 yılları arasında T.Hazinedaroğlu İnşaar AŞ Çeşme Paşa Konakları şantiyesinde çalıştı. 2003-2006 yılları arasında Eskidji Gayrimenkul Çeşme Şubesi müdürü olarak görev yaptı.


2006 yılından itibaren BMB Mimarlık bünyeside mimar olarak görev yapmakla beraber, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak da kendi şirketi üzerinden çalışmaya devam ediyor.


İletişim bilgileri:

BMB Proje İnşaat Müşavirlik

Vakıf İş Hanı No:215, Çeşme

35930 İzmir


0232 712 95 76

0232 712 90...