04 / 05 / 2024

Zuhal Balsarı biyografi

Zuhal Balsarı biyografi

Eva Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı kimdir? Zuhal Balsarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı'nın biyografisi..

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çınar Elmasulu tarafından kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılara şok! Bu detaylara dikkat edin! 

Yeni mal sahibi olanların, kiracısını evden çıkarmak isteyen ev sahiplerinin ve mağdur durumda olan kiracıların hakları merak ediliyor. Avukat Zuhal Akbel, konuyla ilgili konuştu. İşte ev sahipleri ve kiracıların dikkat etmesi gerekenler...

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Yargı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yargı Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Karahan tarafından kuruldu.

İnşaat sigortaları pandemiden nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Zuhal Doğan, bugünkü köşesinde inşaat sigortalarını kaleme aldı. İşte Zuhal Doğan'ın 'Yatırımlardaki düşüş inşaat sigortalarına da yansıdı' başlıklı yazısı...

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında firari olarak ararnan Faruk Fatih Özer'in yengesi yakalandı.

Zuhal Balsarı biyografi Haberi

Zuhal Balsarı biyografi

Zuhal Balsarı kimdir?

Eva Gayrimenkul İş Geliştirme Direktörüdür. Kendisi Eva’da Perakende Kredilere yönelik hizmet veren EVA plus departmanını yönetmekte olup, aynı zaman iş geliştimeden sorumludur. 


Türk gayrimenkul piyasasında özellikle danışmanlık, geliştirme ve değerleme konularında yaklaşık 14 yıllık  bir iş tecrübesine sahiptir.  


Gayrimenkul sektöründe çok sayıda gayrimenkul ve gayrimenkul projesinin geliştirme, yer seçimi, değerleme ve fizibilite çalışmalarında rol almıştır. 


1999 yılında Turyap Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de başladığı çalışma hayatına, 2003-2008  yılları arasında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de Yönetici olarak devam etmiştir. 


Geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca Standard Ünlü Menkul Değerler A.Ş. Gayrimenkul bölümünde Müdür olarak görev yapmıştır. Zuhal Balsarı Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme uzmanıdır. 


Eva Gayrimenkul..

Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde  İstanbul  ’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur....