27 / 04 / 2024

zülfikarlı 555İST

zülfikarlı 555İST

Azerbaycan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi, şimdi de Türkiye’de restoran zinciri kuracak..

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

 Vivo Y56 hayranları ile buluştu! İşte özellikleri ve 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Vivo dün Y100 modelini piyasaya çıkardı. Henüz yeni modelinin üstünden bir gün geçmesinin ardından şirket, Y serisine yeni bir model daha ilave etti. Peki, Vivo Y56 modelinin teknik fonksiyonları neler  ve dizaynı nasıl? 

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem! Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı! Hemen siz de bakın

Milyonlarca çalışan 1 Ocak 2023 asgari ücret araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem yaşanıyor. Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı... Hemen siz de bakın...

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Doların geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Ters köşe olacaksınız! İslam Memiş üstüne bastıra bastıra uyardı

Dolar almak isteyenler ve dolar borcu olanları yakından ilgilendiren açıklama şimdi İslam Memiş'ten geldi. Doların geri vites yapacağı tarihi açıklayan Memiş, üstüne bastıra bastıra uyardı. 

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Parana Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parana Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fedayi Üstünyer tarafından kuruldu.

Otl Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otl Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Alptuğ Üstünsoy tarafından kuruldu.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

zülfikarlı 555İST Haberi

zülfikarlı 555İST

Azerbaycan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi, şimdi de Türkiye’de restoran zinciri kuracak. Türkiye’ye eğitim için gelen Şahin Zülfikarlı, 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk yatırımını yaptı.


Rusya, Azerbaycan, Dubai ve Türkiye’de demir ve inşaat yatırımları olan Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailelerinden Zülfikarlı ailesi, Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor. Türkiye’de demir üretimi yapan bir fabrikaları ve inşaat yatırımları olan aile, şimdi de yeme içme sektöründe büyümek istiyor. Türkiye’ye eğitim için gelen aile üyesi Şahin Zülfikarlı, İstanbul başta olmak üzere 50 restorandan oluşan 555İST isimli zincirin ilk yatırımını yaptı. İstanbul Göztepe’de açılan restoranla sektöre adım atan Zülfikarlı, 5 yıl gibi bir sürede binden fazla çalışan ve 35 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyor....