22 / 07 / 2024

Zülküf Karagöz

Zülküf Karagöz

Ekzen İnşaat Dayanıklı Tüketim Kırtasiye Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salih Karagöz, Zülküf Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu

Sur Tatil Evleri Antalya'da 8 bin TL taksitle! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında 8 bin TL taksitle devremülk fırsatı sunuluyor.  İşte Sur Tatil Evler kampanya detayları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk sahibi olma fırsatı başladı. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödemeyle devre mülk sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesi ile ilgili merak edilenler...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Bireygrup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bireygrup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Adalan tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO'dan 60.6 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ekim - 31 Ekim 2021 tarihlerinde 632 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 60 milyon 644 bin 642 TL olarak gerçekleşti.

Zülküf Karagöz Haberi

Zülküf Karagöz

Ekzen İnşaat Dayanıklı Tüketim Kırtasiye Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salih Karagöz, Zülküf Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu. 


Ekzen İnşaat Dayanıklı Tüketim Kırtasiye Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ekzen İnşaat Dayanıklı Tüketim Kırtasiye Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Aşık Şenlik Caddesi,...