15 / 05 / 2024

Sur Tatil Evleri Antalya'da 8 bin TL taksitle! 

Sur Tatil Evleri Antalya'da 8 bin TL taksitle! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında 8 bin TL taksitle devremülk fırsatı sunuluyor.  İşte Sur Tatil Evler kampanya detayları...



Sur Tatil Evleri Antalya projesi Sur Yapı GYO imzası ile inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği projede yeni bir kampanyada başladı.

Tatilcilerin en çok tercih ettiği şehirler arasında yer alan Antalya'da inşa edilen Sur Tatil Evleri projesinde 30 ay vade farksız olarak 8 bin TL taksitle devremülk sahibi olunabiliyor.  

Satış sürecinin devam ettiği Sur Tatil Evleri Antalya projesinin arsa alanı 45 bin 170 metrekare olarak açıklandı. Antalya Kepez ilçesinde yükselen Tatil Evler projesinde  1.401 mesken, 6 adet ticari ünite mevcut.

Sur Tatil Evleri Antalya da 8 bin TL taksitle! 

118 bin 357 metrekare satılabilir alana da yer verilen Sur Tatil Evleri Antalya projesinin teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 

1+1, 2+1, 3+1 devre mülk seçeneklerine yer verilen projedeki devre mülklerde 4 ile 8 kişi arasında konaklama yapılabiliyor.

Sur Tatil Evleri'nin sosyal alanları arasında; Spa - Wellness, Tematik yüzme havuzları, sıcak su havuzları, özel plaj, kumsallı yüzme havuzu, Aquaparklar, orman, çocuk kulübü, macera parkuru yer alıyor. 

Web: https://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 37 70 

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Sancaktepe'deki 4 dönümlük askeri arazinin imara açılmasına Bakanlıktan iptal kararı! 

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!


Geri Dön