06 / 05 / 2024

Zümrüt Mekanik İnşaat nerede

Zümrüt Mekanik İnşaat nerede

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya ve Ender Koca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Basri Sokak Furtuna Apartmanı'nda kuruldu.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bildik tarafından kuruldu.

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Zümrüt Mekanik İnşaat nerede Haberi

Zümrüt Mekanik İnşaat nerede

Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya ve Ender Koca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Basri Sokak Furtuna Apartmanı'nda kuruldu. 


Zümrüt Mekanik İnşaat ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MEKANİK  a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları,iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıfakım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik...