02 / 05 / 2024

ZyXEL Vefa Tarhan

ZyXEL Vefa Tarhan

İş ortaklarıyla katma değer yaratarak en kaliteli servisleri en iyi şartlarda son kullanıcıya ulaştıran ZyXEL, 2013 yılında kurumsal, bireysel ve telekom ürünleri tarafında yüzde 30 büyüme kaydetti.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Samsun Vefa AVM 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mülkiyeti Çarşamba Belediyesine ait olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi aylık 75 bin TL muhammen bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

HalkBank vefa kredi faizlerini düşürdü!

HalkBank şehit ve gazi yakınlarına sunduğu Vefa Konut Kredisi ve Vefa İhtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü…

Vefa Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Arif Emre Tutuğ tarafından kuruldu. 

HalkBank Vefa Konut Kredisi faiz oranları!

HalkBank Vefa Konut Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeye kadar yüzde 2,09’dan başlayan faz oranları le konut kredisi kullandırıyor. 

Malatya Vefa Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Vefa Konağı'nı hizmete açtı.

ZyXEL Vefa Tarhan Haberi

ZyXEL Vefa Tarhan

Zengin ürün portföyü ile akıllı ev – ofis pazarın ave KOBİ’lere odaklanacak olan ZyXEL,  2014 yılında ise müşterilerine sunduğu ürünlere ek olarak danışmanlık hizmetleri ile de fayda sağlamayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.


Üst düzey tam operasyon yerel şirket olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumunda. Pazara her zaman endüstri lideri teknolojileri en iyi şartlarda sunan firma, donanımdan yazılıma ürünlerini müşterilerinin ihtiyacına göre geliştiren ölçeklendiren yapısıyla dikkat çekiyor. Sunduğu kablolu ve kablosuz internet erişim çözümleriyle benzersiz ve zengin bir ürün portföyüne sahip ZyXEL, 2013’te yüzde 30 büyüdü. Yeni ürün ve çözümleriyle başarılı bir yılı geride bırakan ZyXEL, istikrarlı ve başarılı çizgisini sürdürmeye devam ediyor. Firma 2014 yılında 2 kat büyümeyi...