29 / 04 / 2024

Güneşli Cuno Park Evleri'nde tapu hemen teslim! Cuno Yapı, Cuno Park Evleri nerede!

Güneşli Cuno Park Evleri'nde tapu hemen teslim! Cuno Yapı, Cuno Park Evleri nerede!

CUNO YAPI , 2005 senesinden beri anahtar teslim inşaat projeleri ile seçkin bir hedef kitleye yüksek standartlarda zevkli yaşam alanları sunmayı sürdürüyor... CunoPark'ta evler ve tapular hemen teslim edilebilir. Anahtar teslimi olan daireler hertürlü alt



Cuno Park Evleri İstanbul 'un gün geçtikçe değerlerlenen en önemli bölgelerinden Güneşli 'de konumu, mimarisi, çevre düzenlemesi ile konforunuzu ve güvenlik, otopark, çocuk parkı ile hayatınızı kolaylaştırmak üzere planlandı.

şžehir merkezinde kolay ulaşılabilen bir lokasyonda olan proje, hem kullanım hem yatırım amaçlı olarak yatırımcıya artı değer kattı.

Proje; yüksek kalitede malzemeler ve modern mimari anlayışla yaşam gustosu olan ve butik hizmet almak isteyen kişiler hedeflenerek hazırlandı.

Cuno Park Evleri'nde Orkide, Kamelya, Lilyum ve Frezya adları verilen dört tip daire bulunuyor. Tüm daire tipleri metrekare olarak fark ettiği halde, hepsi maximum konfor sağlanabilmesi için (3+1) düzeninde planlandı.

Cuno Park Evleri'nde evler ve tapular hemen teslim edilebilir. Anahtar teslimi olan daireler hertürlü altyapısı ve donanımı tamamlanmış bir şekilde sahiplerine teslim edilir.

Projeyi yakından görmek, fiyat polikasını ve ödeme koşullarını öğrenmek istediğinizde CUNO PARK GÜNEşžLİ satış ofisi yetkilileri size yardımcı olacaktır.

 


Geri Dön