30 / 04 / 2024

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı!

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı!

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı. Açılışta Neziha Coşkun, Birol Polat ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi / Lisanslı Emlak Müşavirleri ve de Komisyoncuları Derneği Başkanı Karabet Hemengül kurdelayı birlikte kestiler...



Estate Station'ın ilk ofisi Broker/Owner Sayın Neziha Coşkun tarafından Güneşli İstanbul'da Açıldı. Açılışta Neziha Coşkun, Birol Polat ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi / Lisanslı Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Derneği Başkanı Karabet Hemengül kurdelayı birlikte kestiler.


Birol Polat:"Emlakçılığın Kurallarını Yeniden Yazıyoruz"

Estate Station CEO'su Birol Polat uzun zamandır merakla beklenen Franchise markası Estate Station ile ilgili açıklama yaptı. Polat şunları söyledi; "Türkiye'de Emlakçılığın ruhu bambaşkadır. Bizler bu sektöre ömrümü adamış gönüllüler olarak şimdi bir araya geliyor ve geleneksel emlak sistemimiz ile kurumsal profesyonel standardizasyonu güvenle birlikte bir araya getirerek yepyeni bir emlakçılık sisteminin temelini atıyoruz. Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, sürekli gelişim için, başarı için çarpan herkes çok yakında bu markanın çatısı altında toplanacak. Uluslararası firmalara büyük paralar ödeme dönemi Estate Station ile sona eriyor.Franchise şimdi Çin işi gibi sudan ucuz, Amerikan işi gibi kaliteli, Türk işi gibi insancıl, bizden olan bir marka ile tanışıyor...Ben bu sisteme franchise bile demek istemiyorum. Estate Station emlak sektörünü ve emlakçıyı global rakipler karşısında dimdik tutacak, sektörü yukarılara taşıyacak yepyeni bir platform...."



Geri Dön