17 / 05 / 2024

Güneşli Denge Gayrimenkul projeleri

Güneşli Denge Gayrimenkul projeleri

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı. Açılışta Neziha Coşkun, Birol Polat ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi / Lisanslı Emlak Müşavirleri ve de Komisyoncuları Derneği Başkanı Karabet Hemengül kurdelayı birlikte kestiler...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Referans Güneşli 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Güneşli'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Referans Güneşli değerleme raporu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu yayınladı.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Nurol Park Evleri 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli açık adres!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nurol Park Güneşli güncel fiyatlar 2016!

Toplam 1.118 konuttan meydana gelen Nurol Park Güneşli projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Güneşli güncel fiyatlar 2016!

Güneşli Denge Gayrimenkul projeleri Haberi

Güneşli Denge Gayrimenkul projeleri

Estate Station'ın ilk ofisi Broker/Owner Sayın Neziha Coşkun tarafından Güneşli İstanbul'da Açıldı. Açılışta Neziha Coşkun, Birol Polat ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi / Lisanslı Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Derneği Başkanı Karabet Hemengül kurdelayı birlikte kestiler.


Birol Polat:"Emlakçılığın Kurallarını Yeniden Yazıyoruz"

Estate Station CEO'su Birol Polat uzun zamandır merakla beklenen Franchise markası Estate Station ile ilgili açıklama yaptı. Polat şunları söyledi; "Türkiye'de Emlakçılığın ruhu bambaşkadır. Bizler bu sektöre ömrümü adamış gönüllüler olarak şimdi bir araya geliyor ve geleneksel emlak sistemimiz ile kurumsal profesyonel standardizasyonu güvenle birlikte bir araya getirerek yepyeni bir emlakçılık sisteminin temelini atıyoruz. Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, sürekli gelişim için, başarı için çarpan herkes çok yakında bu markanın çatısı altında toplanacak. Uluslararası firmalara...