03 / 05 / 2024

Güneşli Ginza Evleri!

Güneşli Ginza Evleri!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Ginza Güneşli

Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Güneşli Ginza Evleri, 27 bin metrekare alana sahip. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Güneşli Ginza Evleri,  Keleşoğlu İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Toplam 27 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Ginza Güneşli Evleri teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2014 yılı Kasım ayı cevabı uygun görülüyor. 


TOplam  80 adet daire ve 39 adet ticari birimden meydana gelen Güneşli Ginza Evleri, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


Güneşli Ginza Evleri!


Güneşli Ginza Evleri projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli cevabı veriliyor. Projenin arsa alanı 7 bin 740 metrekare olarak belirlendi.


Güneşli Ginza Evleri sosyal imkanları arasında; lobby resepsiyon hizmeti, güvenli, kuru temizleme,  spor merkezi, kat bahçesi, teras cafe, çocuk oyun alanları bulunuyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Keleşoğlu  Ginza Güneşli  iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 651 71 00

Web Adresi: www.ginzagunesli.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön