29 / 04 / 2024

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Firma: Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat

Proje: Kirazlı Koru Evleri

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.



Güneşli  Kirazlı Koru Evleri  daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. projede toplam 232 adet konut bulunuyor.


Kirazlı Koru Evleri'nde ortak kullanım alanları arasında kapalı yüzme havuzu,fitness,çocuk havuzu,hamam, yürüyüş parkuru ve kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları sunuluyor.


Bağcılar Kirazlı Koru Evleri toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje  Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat  ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Lokasyon bilgisine göre proje Mall of İstanbul’a 7 kilometre, TEM otoyoluna 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında hayata geçiriliyor.


Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi

Telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com



Geri Dön