02 / 05 / 2024

Güneşli Konutlar Projesi'nde 115 bin TL'ye!

Güneşli Konutlar Projesi'nde 115 bin TL'ye!

Güneşli Konutlar Projesi'nde fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor...



Güneşli Konutlar Projesi'nin A ve B bloklarını Mar-Yapı Turizm İnşaat, C, D ve E bloklarını ise En Yapı ve Dost İnşaat Proje yönetimi gerçekleştiriyor. 5 blokta 305 konuttan oluşan Güneşli Konutlar Projesi'nde henüz projenin lansmanı yapılmadan 39 adet konut satıldı.

Atatürk Havalimanı ile TEM'i bağlayan, Basın Ekspres yolu üzerindeki Güneşli kavşağına 800 metre mesafede inşa edilen Güneşli Konutlar Projesi'nin toplam arsa alanı 16 bin metrekare, inşaat alanı ise 41 bin metrekare.

Güneşli Konutlar projesinin inşaatı 1 Mart 2010'da başladı. İnşaat bitiş tarihi ilk etap için başlangıç tarihinden itibaren 20 ay olarak belirlendi. 1. Etap A ve B blokları 31 Kasım 2011'de bitirilecek.

Güneşli Konutlar'da evlerin alanları 62 ile 220 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar çeşitlilik gösteriyor. Fiyatlar ise 115 bin TL'den başlıyor, 395 bin TL'ye kadar yükseliyor. Finansbank'tan minimum yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede yüzde 0.96 faiz uygulanıyor. Ortalama aylık taksitler 1.200 TL oluyor.
 
Metrekare ortalama satış fiyatının 1.750 TL olduğu Güneşli Konutlar Projesi'nde güvenlik kontrollü iki adet giriş kapısı olacak. Tüm yaya ve otomobil giriş çıkışları bu kapılardan yapılacak. Giriş kapılarından ve blok girişlerinden daire içlerine bağlantılı interkom sistemi kurulacak. Site içinde yaya ve otomobil yolları yapılacak, bina yerleşimi olmayan tüm bölümlerde site arazisinin yaklaşık yüzde 70'i rekreasyon alanlarına ayrılıp, peyzajı yapılacak. Yeşil alanlar için otomatik kontrollü bahçe sulama sistemi kurulacak. Site içinde kapalı sosyal tesis inşa edilecek. Bu bölümde havuz, sauna, fitness salonu, yapılıp, sitede oturum başladığında bu tesislerin ekipmanları yerleştirilerek kullanılır durumda üyelerin hizmetine sunulacak. Basketbol ve voleybol tesisleri, çocuk oyun alanları yer alacak. Site içerisinde kapalı ve açık otopark alanları oluşturulacak. Kapalı otoparklardan blok asansör hollerine direkt geçiş sağlanacak. Jeneratörlerle ortak mahallerde kesintisiz elektrik sağlanacak.

www.guneslikonutlar.com
0212 444 1 536

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön