28 / 04 / 2024

Güneşli Nurol Park adres!

Güneşli Nurol Park adres!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Güneşli Nurol Park adres bilgileri detayları haberimizin içinde yer alıyor. Güneşli Nurol Park Rezidans projesi kapsamında towers, rezidans ve loft olmak üzere 3 farklı kısım yer alıyor



Nurol Park projesi, Avrupa Yakası içinde Güneşli'de  Nurol GYO  tarafından inşa ediliyor. Güneşli  Nurol Park  adres bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Nurol Park Güneşli projesi kapsamında 880 towers konut, 154 rezidans ve de 84 loft konut tipi bulunuyor. Nurol Park Rezidans projesinin inşaat alanı 55 bin metrekare olarak belirlendi.


Güneşli Nurol Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Güneşli Nurol Park satış fiyatları satış ofislerine giderek öğreniliyor. 


Nurol Park Güneşli Rezidans'ta loft kısmında 7 kattan meydana gelen 2 blok bulunuyor. Bu kısımda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Nurol Park Güneşli Evleri kapsamında tower kısmında 4 blok bulunuyor. Bu bloklar 10 ve 31 katlı olarak tasarandı. Bu bloktaki konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1  olarak tasarlandı. Konutların alanları 74 metrekareden başlıyor ve 204 metrekareye kadar çıkıyor. 


Güneşli Nurol Park adres!


Nurol Park Rezidans kısmında ise konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Nurol Park Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

Güneşli Nurol Park adres: Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


Nurol Park Rezidans iletişim

Telefon   : 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com.tr


projeye sor



Geri Dön