29 / 04 / 2024

Güngören Real Merter Evleri teslim tarihi ne zaman?

Güngören Real Merter Evleri teslim tarihi ne zaman?

Güngören Real Merter projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Real Merter projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 185 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Hafriyat çalışmaları devam eden Real Merter projesinde inşaatın Eylül ayında başlaması planlanıyor. Projede teslimlerin ise 2017 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


3 katlı yatay bir baza üzerinde 3 blok halinde yükselen Real Merter projesi toplam 248 adet konut ve 155 adet ticari birimden meydana geliyor. Proje 15 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.



Projedeki 155 adet ticari birimin yer aldığı kısma Real Merter Çarşı ismi verildi. Real Merter Çarşı tekstil firmalarını bir araya toplayacak konsept bir çarşı olarak, firmaların kendisine özel otopark, depo alanları ve mal kabul alanı bulunacak şekilde tasarlandı. 


Real Merter Güngören projesinde yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, her daireye özel otopark ve güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Avrupa yakasında Güngören'de.



Yeni Akit


Geri Dön