27 / 04 / 2024

Güngören Real Merter Rezidans teslim tarihi!

Güngören Real Merter Rezidans teslim tarihi!

Firma: Oliv Yapı-Vizyon Yapı

Proje: Real Merter

Güngören Real Merter Rezidans teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirtiliyor. Güngören Real Merter Rezidans projesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...




Real Merter Rezidans projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından İstanbul Güngören'de hayata geçiriliyor. Güngören Real Merter Rezidans projesinde 248 daire ve 157 dükkandan oluşan AVM alanı yer alıyor.


Güngören Real Merter Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Güngören Real Merter Rezidans projesinde daire alanları 66 ila 185 metrekare arasında değişiyor.



Güngören Real Merter Rezidans teslim tarihi!


Güngören Real Merter Rezidans teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirtiliyor. Güngören Real Merter Rezidans projesi Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yer alıyor.


Güngören Real Merter Rezidans projesinde yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar banka kredili olarak ya da yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli olarak ödemeler yapılıyor.


Güngören Real Merter Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor. Güngören Real Merter Rezidans projesi 10 katlı üç blok olarak tasarlandı.





21 soruda Real Merter Projesi!



Tel: 444 48 51

Web: www.realmerter.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön