28 / 04 / 2024

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.



Son zamanlarda yaşanan ekonomik dengesizlikler, vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Ürün ve hizmetlere yapılan zamlar nedeniyle nakit sıkıntıları yaşanmaya başladı. Halkbank'tan bu zorlukları kolaylaştıracak esnek ödemeli ve uygun faiz oranlı bir ihtiyaç kredisi geldi. Bu kredinin geri ödemesi ise günlük sadece 48 TL. Halkbank, bu esnek ödeme imkanına 3 ayda bir ödeme yapabilme fırsatını da sunmuştur. Bu kredinin nakdi ihtiyaçlarını gidermek isteyen pek çok kişiye uygun olduğu düşünülüyor.

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

İhtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranları 

Halkbank, günlük 48 TL olarak geri ödeme fırsatı sunduğu ihtiyaç kredisi için belirli bir faiz oranı sunmaktadır. Bu belirlenen oran yüzde 1,89'dur. Düşük faiz oranı olduğu için bu ihtiyaç kredisi, kullanmak isteyen müşteriler için avantajlı olarak görülüyor. 35 bin TL tutarında çekilecek olan ihtiyaç kredisinin faiz oranı da değişmediği için yine yüzde 1,89'dur. Geri ödeme için 36 aylık vade sunulmuş olup aylık 1.450 TL civarında geri ödeme tutarı belirlenmiştir. Bu ihtiyaç kredisinin günlük ödeme tutarı ise oldukça düşük olup 48 TL'ye karşılık gelmektedir. 35 bin TL alan kişinin toplamda geri ödemesi gereken tutar ise 52 bin TL civarındadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön