04 / 05 / 2024

Güral Porselen, Sapphire Çarşıda konsept mağaza açtı!

Güral Porselen, Sapphire Çarşıda konsept mağaza açtı!

Güral Porselen, tümüyle mutfak grubu ürünlerin satışa sunulduğu ilk konsept mağazasını Sapphire Çarşıda açtı. Güral mağazasında dünyanın en güvenilir markalarının en yeni ürünleri bir araya getirildi



Porselen konusunda Türkiyede ve dünyada lider markalardan biri olan Güral Porselen , 20 Nisan Çarşamba günü açılışı yapılan Sapphire Çarşı mağazasıyla tüketicilerin tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Güral Porselenin yenilenen yüzünün yansıtıldığı konsept mağazada, birbirinden farklı tarz ve formlardaki geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap eden ürünler bulunuyor.

Dünyanın en iyi düdüklü tencerelerini üreten Alman markası SILLITin 10 yıl garantili , çizilmez, antibakteriyel, renkli tencere grupları ile birlikte Belçikanın BERGHOFF firmasına ait döküm tencere-tava grupları (kırmızı, beyaz ve siyah renklerde), ızgara modelleri , termosları, mutfak aparatları ve blok bıçak setleri gibi pek çok ürün mağazada sergilenen ürünler arasında. İtalyan tasarımının karakteristiğini yansıtan ve mutfaklarda yıllarca kullanılabilecek GHIDINI marka mutfak aksesuarları ile yine bir İtalyan markası olan PENSOFALin seramik içli tencere ve tava grupları da mağazada yemek yapmayı bir tutku haline dönüştürenlerin beğenisine sunuluyor.

El dekoru ile üretilmiş ürünler Güral Porselen Sapphire Çarşıda

Osmanlı ve Selçuklu döneminin motifleriyle el emeğini birleştirerek çok özel koleksiyonlara imza atan Güral Porselen, sadece Sapphire Çarşıda bulunabilecek el dekoru ürünleri de burada satışa sunuyor. Güral Porselenin tüm zevklere hitap eden zengin sofra takımlarının yanı sıra yemek trendlerinin ihtiyaçlarına cevap veren göz alıcı formlardaki yeni ürünlerini ve yine kendi üretimi çelik tencere, tava ve çatal bıçak takımlarını da yine Sapphire Çarşı mağazasında bulmak mümkün.


Geri Dön